HOTEL MANO

DHOMAT

Në hotel, dhomat një tavolinë. Kompletuar me një banjo private të bashkohen me bidet dhe tualetin falas, të gjitha dhomat në Hotel Mano kanë një TV me ekranin e saj dhe ajer te kondicionuar, dhe disa dhoma kanë gjithashtu një ballkon. Në akomodim dhomat janë të jenë me liri krevat dhe peshqir.

Dhome standarte cift

Kjo dhomë dyshe përmban një ballkon, TV kabllor dhe banjo.

Prenoto tani
Dhome dyshe standarte

Kjo dhomë dyshe ka pamje nga kopshti, rroba banjo dhe kondicioner.

Prenoto tani
Dhome dyshe me pamje nga deti

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV satelitor.

Prenoto tani
Hotel Mano © 2023 Te drejtat e autorit     Mundesuar Nga